Wie zijn wij?

Wie zijn wij? Even voorstellen….

Toen eind 2006 het parkje Eldorado met aangrenzend vrijstaand woonhuis aan zee te koop kwam trokken we de stoute schoenen aan en besloten een kijkje te nemen.
We troffen een vrijstaand houten woonhuis met 3 houten zomerhuisjes ernaast.
We zagen heel veel werk maar ook heel veel mogelijkheden en waren op slag verliefd !

In juni 2007 werden we een week voor het hoogseizoen eigenaar en draaiden een hele hectische zomer waarin er een hoop op ons afkwam naast ons normale werk en gezinsleven met 2 (toen nog kleine) dochters.

De winter daaropvolgend pakten we gedeeltes van de binnenkant van de huisjes aan.
We wilden vernieuwen, opfrissen en pimpen maar de huisjes moesten wel hun Hans en Grietje sfeer behouden.

Er werd heel veel geschilderd en vernieuwd, gordijntjes en kussentjes genaaid, verschoven en vertild, gewikt en gewogen….maar toen stond het volgende seizoen alweer voor de deur.
Ondertussen hadden we het parkje omgedoopt naar Villa Holland.
Drie houten huisjes genaamd: rood, wit en blauw. Ingericht met een knipoog naar Hollandse folklore, een vleugje kitsch en een tikkeltje brocante.

Ons gezin is ondertussen uitgebreid met een hond, twee katten en een gezellige club kippetjes. Inmiddels verhuren wij nog slechts twee vakantiehuisjes op het terrein. Onder de naam Zilt en Zee. Ingericht met een beachy look.We blijven bezig met onze huisjes van hout…want met een uniek parkje met een authentieke sfeer is het nooit klaar met de werkzaamheden.
Er blijft altijd genoeg te doen!

Tot ziens aan zee!

Ed en Claudia