Toeristische uitstapjes

Erop uit:

Er zijn veel mogelijkheden voor toeristische uitstapjes. In uw huisje is een map aanwezig met tips en folders. Via de gratis WiFi verbinding kunt u ook  online allerlei leuke activiteiten vinden in de buurt. Er is bijzonder veel te beleven in de omgeving en ook speciale Kidsproof uitjes vindt u makkelijk online.


Attractiepark De Goudvis

Voor de kinderen ligt er op een kilometer afstand aan de rand van de duinen een heel erg leuk attractiepark genaamd De Goudvis. Hier kunnen kinderen van 0 tot 12 het gehele jaar terecht. Er is van alles te doen! Er is een speelparadijs binnen en een supergrote speeltuin buiten met het grootste springkussen van Europa!

portfolio


De geschiedenis van de tulp

De geschiedenis van de tulp en nog veel meer! Dat kom je allemaal te weten bij onze buren Land van Fluwel.

150_top


Bloeiend Zijpe

Wilt u een wandeling of fietstocht maken door de bloeiende bollenvelden of andere leuke activiteiten doen tijdens de bloemenpracht? Kijkt u dan eens op de site van Bloeiend Zijpe voor de vele activiteiten.

bloeindzijpe

Maar u kunt natuurlijk ook zelf heerlijk fietsen of wandelen in de omgeving van van Villa Holland tijdens de tulpenbloei;-) De gehele straat waar Villa Holland aan gelegen is staat vol met bloeiende tulpenvelden tijdens Bloeiend Zijpe!


Zwembad & tennisbaan

Wilt u lekker zwemmen in een subtropisch bad, naar de sauna of lekker bakken onder de zonnebank? Dan kunt u terecht aan de overkant van de weg bij zwembad Campanula (0,2km).
Naast het zwembad Campanula bevinden zich ook twee tennisbanen die zijn af te huren bij de balie van het zwembad.

zwembad-camp images-36

Westfriese folklore markt

Iedere donderdag is er in Schagen Westfriese folklore markt met daarin een optocht vol folklore uit vervlogen tijden.


Dagje Texel

Wat dacht u van een dagje naar Texel ? Heerlijk het eiland rondfietsen, bezoekje brengen aan Ecomare (zeehondencentrum) of een paardrijrit maken door de bossen.

Wat is er leuker dan een echte vuurtoren te beklimmen! Op Texel kan het!


Fort Kijkduin

Voor een spannende tocht door een eeuwenoud fort of een bezoek aan een Noordzee aquarium kunt u terecht bij Fort Kijkduin in Den Helder.


Sprookjeswonderland

Met de kinderen kunt u ook een dagje naar Sprookjeswonderland in Enkhuizen. Op zoek naar allerlei sprookjes en langs swingende en zingende kabouters.

reus_01


Dierenpark Van Blanckendaell

In Tuitjenhorn kunt u ook terecht voor een bezoek aan dierenpark Van Blanckendaell. Midden in de polder, met Hollandse molens, een folklore museum en allerlei dieren. Pinguins, kamelen, apen, zebra’s….van alles kom je hier tegen.

077832xzzwspbf4sn


Wandelen & fietsen

Uiteraard kunt u heerlijk  fietsen of wandelen in onze prachtige omgeving.

Op Wandelnetwerk Noord-Holland vindt u diverse mooie wandelpaden!


Daarnaast kunt u natuurlijk nog vliegeren op het strand, zeehondentochten maken vanaf Den Oever over de Waddenzee, Zeevissen, wandel en/of fietstochten maken…
Kortom te veel om op te noemen! Meer informatie over de omgeving leest u hier