Honden welkom

Honden mee op vakantie

U wilt er even lekker tussen uit om uit te waaien aan zee. En te genieten van ruimte en rust tijdens lange strandwandelingen. Maar u wilt ook uw trouwe viervoeter meenemen om samen heerlijk te genieten van de ruimte op het strand. Begrijpelijk! Honden zijn in overleg toegestaan. Maximaal 2 per huisjes. Zie de tarieven voor de verblijfskosten per hond.

Honden zijn welkom op onze stranden

 

 

In Sint Maartenszee en Petten aan Zee zijn honden (in tegenstelling tot vele andere stranden in de nabije omgeving) het hele jaar welkom op het strand. Vrij en los rennen op het strand, spelen met andere hondjes en misschien een verfrissende duik in zee? Honden vinden het geweldig op onze stranden.

 

 

*In het hoogseizoen tussen bepaalde tijden en op aangewezen stukken alleen aangelijnd. Exacte info vindt u op het informatiebord bij de diverse strandopgangen.

 

 


-Vakantiehuisjes aan Zee-

Gelegen tussen tulpenvelden en vlakbij het strand. Nabij Schoorl,Callantsoog en Petten aan Zee.Kidsproof, weekendje weg, zomerhuis aan zee, vakantiehuisje aan zee,te huur, zomerhuis, strandvakantie, weg in eigen land, weekendje weg, vakantie met hond, honden toegestaan, Noord-Holland, Noordzee, Waddenzee, zeehonden, dijk, zand, zee, strand, vakantiehuisje te huur, vakantiehuisje huren, strandhuisje huren, aan zee, kust, Flow, Ecomare, zeehond, strandleven, hond mee op vakantie, honden toegestaan, hondenvakantie, Holland, naar zee, op het strand, bijzonder plekje, strandhuisje, weg in eigen land, natuur, duinen,tulpen, Schoorl, Sint Maartenszee, Petten, Bergen aan zee, Bergen, Noord Holland, Waddenzee, Noordzee, klimduin, budget, budgetvakantie, betaalbaar, zonuren, gezinsvakantie