Over Villa Holland

 Een kleinschalig Bijzonder Plekje

Villa Holland

Villa Holland - vakantiehuisjes - logo

Villa Holland is een piepklein parkje gevestigd in badplaats Sint Maartenszee. Er zijn drie vakantiehuisjes genaamd Huisje Rood, Wit en Blauw, verwijzend naar de Nederlandse vlag. De vakantiehuisjes kunnen geboekt worden als logeeradresje voor midweek, weekend of per week.

Wij richten ons op natuurliefhebbers en rustzoekers. De huisjes zijn daarom minder geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

 

 

Bent u op zoek naar een betaalbaar vakantiehuisje aan zee, in een rustige omgeving, vlakbij strand en duinen in een schattig ouderwets houten Hollands huisje in Hans en Grietje stijl, met de charmes van vroeger, dan ben je bij Villa Holland op het juiste adres! Zoek je een echte villa? Zoek dan nog even door;-)

 

 

De drie romantische oudhollandse houten vakantiehuisjes aan zee uit vervlogen tijden zijn ingericht met brocante en folklore met een dikke knipoog naar Hollandse kitsch.

U verblijft hier heerlijk privé en kleinschalig. Bij boeking ontvangt u een sleutelcode en daarmee kunt u uw aankomst en vertrektijd zelf bepalen (binnen de huurperiode).

En wist u dat Villa Holland zich al jaren een Bijzonder Plekje mag noemen…

villaholland bijzonder plekje aan zee

Rustig arriveren & gratis WiFi

Geen receptie, verplichte aankomsttijden, welkomstcomité en animatieteams. Maar heerlijk relaxed aankomen op de tijd die u uitkomt bij een knus houten huisje met welkomstbrief en welkomstattentie in een privé gelegen omgeving.
In alle huisjes is een informatiemap aanwezig met belangrijke telefoonnummers, leuke tips voor uitjes en restaurants. De map is verder gevuld met folders over toeristische uitstapjes.Gratis WIFI bij Villa Holland Sint MaartenszeeUiteraard beschikt u tijdens uw verblijf over gratis WiFi zodat u tijdens uw verblijf op het internet kunt kijken wat er allemaal in de omgeving te doen is.

Hondjes welkom

Wilt u uw hond meenemen? In Sint Maartenszee en Petten aan Zee zijn honden (in tegenstelling tot vele andere stranden in de nabije omgeving) het hele jaar toegestaan op het strand. Honden toegestaanEn ook bij Villa Holland is uw viervoeter van harte welkom.

Lees er hier meer over…

 

De Vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes staan op naastgelegen terrein van ons woonhuis. De eerste vakantiehuisjes aan de Belkmerweg waren op ons terrein gevestigd. In de jaren 60 zette de Amsterdamse brandweer zomerhuisjes neer voor zijn personeel om tot rust te komen. De huisjes staan er nog steeds maar in aangepaste versie. De vakantiehuisjes staan vrijstaand op een afgesloten terrein van ongeveer 850 vierkante meter en zijn alle drie verschillend.

Waarom de naam Villa Holland?
De huisjes zijn Huisje ROOD, Huisje WIT en Huisje BLAUW genaamd, verwijzend naar de Nederlandse vlag.
Huisje Rood is geschikt voor 2 personen.
Huisje Wit is geschikt voor 4 personen.
Huisje Blauw is geschikt voor 3 personen.

Bezoek hier onze vakantiehuisjes aan zee…

Villa Holland is heerlijk voor iedereen die wil genieten van zee, strand en duinen tegen een betaalbare prijs.

Omgeving van Villa Holland

Villa Holland ligt in Sint Maartenszee. Dat ligt bovendien ook nog eens in het gebied met de meeste zonuren van Nederland!

zonuren-3

Naast het strand, de zee en de duinen zijn er mogelijkheden genoeg in de omgeving. Aan de overkant van Villa Holland bevindt zich een subtropisch zwembad met sauna. Op enkele kilometers afstand bevindt zich de toeristische knusse badplaats Callantsoog waar altijd iets te beleven is. Een speelparadijs/attractiepark voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud ligt een kilometer verderop aan de rand van het duingebied.
Voor de oudere jeugd is er gedurende het seizoen op 0.7 kilometer afstand een discotheek.
Kortom er zijn mogelijkheden genoeg! Lees hier meer over de omgeving… en lees hier meer over toeristische uitstapjes…

Afstanden

image1-4Afstanden:
0,5 km van de bushalte
8 km vanaf treinstation
0,2 km van supermarkt
2 km vanaf dorp met winkelgelegenheid
8 km van stad
0,2 km van wasserette
0,2 km vanaf minigolf
1 km van 0,3 km vanaf zwembad
0,2 km vanaf fietsverhuur
2 km vanaf strand en zee
1 km vanaf kinderspeelparadijs/attractiepark