Over Vakantiehuisjes aan Zee

Villa Holland

 

Onze vakantiehuisjes liggen op naastgelegen erf van ons woonhuis in badplaats Sint Maartenszee. Voorheen verhuurden we  drie vakantiehuisjes genaamd Huisje Rood, Wit en Blauw, verwijzend naar de Nederlandse vlag, onder de naam Villa Holland.

Inmiddels bieden wij nog twee houten vakantiehuisjes aan voor verhuur. Huisje ZILT en Huisje ZEE. Deze vakantiehuisjes kunnen geboekt worden als logeeradresje voor midweek, weekend of per week.

 

Wij richten ons op natuurliefhebbers en rustzoekers. De huisjes zijn daarom minder geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

De twee houten vakantiehuisjes aan zee, Zilt en Zee, zijn knus ingericht met een beach look.

 

U verblijft hier heerlijk privé en kleinschalig. Bij boeking ontvangt u een sleutelcode en daarmee kunt u uw aankomst en vertrektijd zelf bepalen (binnen de huurperiode).

 

 

Rustig arriveren & gratis WiFi

Geen receptie, verplichte aankomsttijden, welkomstcomité en animatieteams. Maar heerlijk relaxed aankomen op de tijd die u uitkomt bij een knus houten huisje met welkomstbrief en welkomstattentie in een privé gelegen omgeving.
In de vakantiehuisjes is een informatiemap aanwezig met belangrijke telefoonnummers, leuke tips voor uitjes en restaurants. De map is verder gevuld met folders over toeristische uitstapjes.Gratis WIFI bij Villa Holland Sint MaartenszeeUiteraard beschikt u tijdens uw verblijf over gratis WiFi zodat u tijdens uw verblijf op het internet kunt kijken wat er allemaal in de omgeving te doen is.

Hondjes welkom

Wilt u uw hond meenemen? In Sint Maartenszee en Petten aan Zee zijn honden (in tegenstelling tot vele andere stranden in de nabije omgeving) het hele jaar toegestaan op het strand. Honden toegestaanEn ook bij ons is uw viervoeter van harte welkom.

Lees er hier meer over…

 

De Vakantiehuisjes

De vakantiehuisjes staan op naastgelegen terrein van ons woonhuis. De eerste vakantiehuisjes aan de Belkmerweg waren op ons terrein gevestigd. In de jaren 60 zette de Amsterdamse brandweer zomerhuisjes neer voor zijn personeel om tot rust te komen. De huisjes staan er nog steeds maar in aangepaste versie.

Huisje ZILT is geschikt voor 2 personen.
Huisje ZEE is geschikt voor 4 personen.

Bezoek hier onze vakantiehuisjes aan zee…

Villa Holland is heerlijk voor iedereen die wil genieten van zee, strand en duinen tegen een betaalbare prijs.

Omgeving

Onze vakantiehuisjes liggen in Sint Maartenszee. Dat ligt bovendien ook nog eens in het gebied met de meeste zonuren van Nederland!

zonuren-3

Naast het strand, de zee en de duinen zijn er mogelijkheden genoeg in de omgeving. Aan de overkant van de vakantiehuisjes bevindt zich een subtropisch zwembad met sauna. Op enkele kilometers afstand bevindt zich de toeristische knusse badplaats Callantsoog waar altijd iets te beleven is. Een speelparadijs/attractiepark voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud ligt een kilometer verderop aan de rand van het duingebied.
Voor de oudere jeugd is er gedurende het seizoen op 0.7 kilometer afstand een discotheek.
Kortom er zijn mogelijkheden genoeg! Lees hier meer over de omgeving… en lees hier meer over toeristische uitstapjes…

Afstanden

image1-4Afstanden:
0,5 km van de bushalte
8 km vanaf treinstation
0,2 km van supermarkt
2 km vanaf dorp met winkelgelegenheid
8 km van stad
0,2 km van wasserette
0,2 km vanaf minigolf
1 km van 0,3 km vanaf zwembad
0,2 km vanaf fietsverhuur
2 km vanaf strand en zee
1 km vanaf kinderspeelparadijs/attractiepark