Vakantiehuisje WIT

Vakantiehuisje Wit

Huisje WIT is een vrijstaand houten huisje van circa 50 vierkante meter met 6 slaapplaatsen.  (2 slaapplaatsen=kinderstapelbed).
Geschikt voor maximaal 4 volwassen en 2 kinderen (tot 14 jr).

Het vakantiehuisje is fris wit geschilderd buitenom en heeft openslaande tuindeuren.Huisje WIT beschikt over een gezellige huiskamer met zitbank, een makkelijke stoel, een royale eethoek, een LED tv met DVD speler. De televisie is aangesloten op de kabel en u beschikt over gratis WiFi.

Er is een halfopen keuken voorzien van een gasfornuis en een magnetron, koffiezetaparaat, waterkoker en koelkast. De badkamer heeft een ligbad/douche, toilet en wastafel.

In de huiskamer bevindt zich een geweldige verwarmde ouderwetse romantische bedstee geschikt voor twee personen.
Een belevenis op zich!

Huisje WIT heeft naast de romantische bedstee nog 2 slaapkamers. Een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met een kinderstapelbed.
Kussens en dekbedden (allen 1 persoons) zijn aanwezig. Exclusief dekbedhoezen en matrashoezen. Deze brengt u zelf mee of huurt u bij. In de kinderslaapkamer met stapelbed is ruimte om een campingbedje te plaatsen. Baby’s tellen ook mee als persoon en dus mag het maximum van 6 personen niet overschreden worden.

Wilt u uw hond meenemen? In Sint Maartenszee en Petten aan Zee zijn honden (in tegenstelling tot vele andere stranden in de nabije omgeving) het hele jaar toegestaan op het strand. Honden toegestaanEn ook bij Villa Holland is uw viervoeter van harte welkom.

Lees er hier meer over…

 

Het hele huisje is voorzien van centrale verwarming en heeft eigen terras met tuinstoelen.

Hieronder kunt u de sfeer proeven, de beschikbaarheid checken en direct boeken.

Filmpje kijken

Vakantiehuisje WIT

Keuken vakantiehuisje WIT

Bestand 12-10-16 20 06 00

Zomerseizoen alleen weekverhuur.

BESCHIKBAARHEID Huisje WIT  


Kik HIER voor BESCHIKBAARHEID van alle vakantiehuisjes op 1 pagina

Direct boeken