Over Villa Holland

Villa Holland locatieVilla Holland is een piepklein parkje gevestigd in badplaats Sint Maartenszee.
Er zijn drie vakantiehuisjes genaamd Huisje Rood, Wit en Blauw, verwijzend naar de Nederlandse vlag. De vakantiehuisjes kunnen geboekt worden als logeeradresje voor midweek, weekend of per week.

Ben je op zoek naar een betaalbaar vakantiehuisje aan zee, in een rustige omgeving, vlakbij strand en duinen in een schattig ouderwets houten Hollands huisje in Hans en Grietje stijl, met de charmes van vroeger, dan ben je bij Villa Holland op het juiste adres!

De drie romantische oudhollandse houten vakantiehuisjes uit vervlogen tijden zijn ingericht met brocante en folklore met een dikke knipoog naar Hollandse kitsch. U verblijft hier heerlijk privé en kleinschalig. Bij boeking ontvangt u een sleutelcode en daarmee kunt u uw aankomst en vertrektijd zelf bepalen (binnen de huurperiode).

gratiswifiGeen receptie, verplichte aankomsttijden, welkomstcomité en animatieteams. Maar heerlijk relaxed aankomen op de tijd die u uitkomt bij een knus houten huisje met welkomstbrief en welkomstattentie in een privé gelegen omgeving.
In alle huisjes is een informatiemap aanwezig met belangrijke telefoonnummers, leuke tips voor uitjes en restaurants. De map is verder gevuld met folders over toeristische uitstapjes.

Uiteraard beschikt u tijdens uw verblijf over gratis WiFi zodat u tijdens uw verblijf op het internet kunt kijken wat er allemaal in de omgeving te doen is.

De huisjes staan op naastgelegen terrein van ons woonhuis. De eerste vakantiehuisjes aan de Belkmerweg waren op ons terrein gevestigd. In de jaren 60 zette de Amsterdamse brandweer zomerhuisjes neer voor zijn personeel om tot rust te komen. De huisjes staan er nog steeds maar in aangepaste versie. De huisjes staan vrijstaand op een afgesloten terrein van ongeveer 850 vierkante meter en zijn alle drie verschillend.

Waarom de naam Villa Holland?
De huisjes zijn Huisje ROOD, Huisje WIT en Huisje BLAUW genaamd, verwijzend naar de Nederlandse vlag.
Huisje Rood heeft 4 slaapplaatsen (2 volwassenen slaapplaatsen en kinderstapelbed voor 2 kinderen tot max 14 jaar)
Huisje Wit heeft 6 slaapplaatsen (4 volwassenen slaapplaatsen en kinderstapelbed voor 2 kinderen tot max 14 jaar)
Huisje Blauw heeft 5 slaapplaatsen (2 a 3 volwassenen slaapplaatsen en stapelbed voor 2 kinderen tot max 14 jaar).

Villa Holland is heerlijk voor iedereen die wil genieten van zee, strand en duinen tegen een betaalbare prijs.

Sint Maartenszee ligt bovendien ook nog eens in het gebied met de meeste zonuren van Nederland!

zonuren-3

Naast het strand, de zee en de duinen zijn er mogelijkheden genoeg in de omgeving. Aan de overkant van Villa Holland bevindt zich een subtropisch zwembad met sauna. Op enkele kilometers afstand bevindt zich de toeristische knusse badplaats Callantsoog waar altijd iets te beleven is. Een speelparadijs/attractiepark voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar oud ligt een kilometer verderop aan de rand van het duingebied.
Voor de oudere jeugd is er gedurende het seizoen op 0.7 kilometer afstand een discotheek.
Kortom mogelijkheden genoeg!

image1-4Afstanden:
0,5 km van de bushalte
8 km vanaf treinstation
0,2 km van supermarkt
2 km vanaf dorp met winkelgelegenheid
8 km van stad
0,2 km van wasserette
0,2 km vanaf minigolf
1 km van 0,3 km vanaf zwembad
0,2 km vanaf fietsverhuur
2 km vanaf strand en zee
1 km vanaf kinderspeelparadijs/attractiepark