Vakantiehuisje BLAUW

imageVakantiehuisje BLAUW

Vakantiehuisje BLAUW is een houten zomerhuisje met 5 slaapplaatsen en is achteraan
op het terrein gelegen aangrenzend aan de bollenvelden met uitzicht over de duinen.

image
Vakantiehuisje BLAUW heeft een oppervlakte van 40 vierkante meter. Het maximum totaal aantal
volwassenen voor Huisje Blauw is 3.  Gezien de ruimte gaan we uit van maximaal 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen of 3 volwassenen in totaal. Leeftijd t/m circa 14 jaar valt onder de categorie ‘kinderen’.

Het huisje heeft een gezellige woonkamer/keuken.

image

De woonkamer heeft 2 luie stoelen en 2 ouderwetse houten klepbanken. U kunt het zich met de vele aanwezige kussens zo aangenaam mogelijk maken hierop. Als u de klepbanken opent treft u bergruimte voor uw bagage.

image

De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pitskooktoestel,magnetron, koffiezetapparaat en verder alles wat men voor het koken en eten nodig heeft.

De badkamer met zit/ligbad, douche,wastafel en toilet bereikt men via de aangebouwde serre waar de eethoek is geplaatst zodat men goed van het uitzicht kan genieten en waar u in de avond de zon achter de duinen kunt zien zakken.

unspecified-11
image
Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met een 3 persoonsstapelbed (2 persoonsbed onder en 1 persoons boven).Kussens en dekbedden(allen 1 persoons)zijn aanwezig. Exclusief dekbedhoezen.

Campingbedje is gezien de beperkte ruimteniet bij te plaatsen in de slaapkamers maar wel in het woongedeelte. Baby’s tellen ook mee als persoon en dus mag het maximum van 5 personenin totaal niet overschreden worden.

Er is een led tv  met aansluiting op de kabel en een radio aanwezig.

Het hele huis is voorzien van centrale verwarming en heeft eigen terras met tuinset

image image

 

unspecified-3

vakantiehuisje blauw - tuin

 

Zomerseizoen van 13 juli 2018 tot 31 augustus 2017 alleen weekverhuur.

BESCHIKBAARHEID Huisje Blauw

Klik HIER voor BESCHIKBAARHEID van alle vakantiehuisjes op 1 pagina