Vakantiehuisje BLAUW

 Vakantiehuisje Blauw

Vakantiehuisje BLAUW is een houten tiny house geschikt voor 3 personen.

Het huisje is achteraan op het terrein gelegen aangrenzend aan de bollenvelden met uitzicht over de duinen.

Vakantiehuisje BLAUW heeft een oppervlakte van circa 45 vierkante meter. Het huisje heeft een gezellige woonkamer/keuken.

De woonkamer heeft 2 fauteuils en 2 ouderwetse houten klepbanken. U kunt het zich met de vele aanwezige kussens zo aangenaam mogelijk maken hierop.

Als u de klepbanken opent treft u bergruimte voor uw bagage. De keuken is voorzien van een koelkast, 4-pitskooktoestel,magnetron, koffiezetapparaat en verder alles wat men voor het koken en eten nodig heeft.

De badkamer met zit/ligbad, douche,wastafel en toilet bereikt men via de aangebouwde serre waar de eethoek is geplaatst zodat men goed van het uitzicht kan genieten en waar u in de avond de zon achter de duinen kunt zien zakken.

Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 1 met een 3 persoonsstapelbed (2 persoonsbed onder en 1 persoons boven).Kussens en dekbedden(allen 1 persoons)zijn aanwezig. Het bijboeken van bedlinnen is verplicht en ligt klaar voor u bij aankomst.

Campingbedje is gezien de beperkte ruimte niet bij te plaatsen in de slaapkamers maar wel in het woongedeelte.

Baby’s tellen ook mee als persoon en dus mag het maximum van 3 personen in totaal niet overschreden worden.

Wilt u uw hond meenemen? In Sint Maartenszee en Petten aan Zee zijn honden (in tegenstelling tot vele andere stranden in de nabije omgeving) het hele jaar toegestaan op het strand. Honden toegestaanEn ook bij Villa Holland is uw viervoeter van harte welkom. Lees er hier meer over…

Er is een led tv aangesloten op de kabel en gratis WiFi. Het hele huisje is voorzien van centraleverwarming en heeft eigen terras met tuinstoelen. Hieronder kunt u de sfeer proeven, de beschikbaarheid checken en direct boeken.

Filmpje kijken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerseizoen alleen weekverhuur. BESCHIKBAARHEID Huisje Blauw

 

 

 


Klik HIER voor BESCHIKBAARHEID van alle vakantiehuisjes op 1 pagina Direct boeken